Csoportmunka föcin

Csoportmunka föcin

Elkészült anyag

2016. november 20. - Fölfrajzfeladat

"Érdekes volt a feladat, mert a csapatban mindenkinek meg volt a saját dolga, így jobban össze tudtuk rakni a plakátot. Az idő pont elég volt, ha valaki tényleg a feladatra koncentrált, bőven be lehetett fejezni 2-3 óra alatt."

Horváth Gergő véleménye a feladatról.

"Jó volt a csapatmunka,érdekesebb volt vele az anyag. Nem kellett vele sokat foglalkozni otthon, az órákon bőven meg lehetett csinálni, ez is tetszett benne. A plakát megcsinálása is érdekes volt, mindenki kivette a részét Lehetne máskor is hasonló feladat"

Takács Geri gondolatai.

"Szerintem is jó feladat volt. A legjobban az tetszett hogy volt rá reális mennyiségű időnk és nem kellett vele kapkodni. Az elkészítés pedig vicces volt, meg tudtuk osztani a munkát és még jól is éreztük magunkat, miközben ezzel párhuzamosan tanultunk is az anyagból."

Mink Marci hipotézise.
Bori ugyan ezeket a gondolatokat osztotta meg és hozzátette, hogy lehetne ebből több is.

A bejegyzés trackback címe:

https://foldrajzfeladat.blog.hu/api/trackback/id/tr9611977274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása